Mitt aller første blogginnlegg

Da har jeg omsider fått fingeren ut å opprettet en bloggside. Det tok jo bare ett drøyt år fra jeg lufta planen, til dette første innlegget ble publisert.

Det er ikke helt tilfeldig at denne siden kom på banen nå. Jeg har det siste året mista litt gløden på turlivet grunnet tapet av Easy i fjor sommer og ett kne som har kranglet og satt meg en del tilbake. Det har jo blitt noen turer her og der, men gløden og iveren etter å filme har ikke vært på det nivået som det må være, for å gi ett resultat som er verdt å publisere på YouTube.

Nå kjenner jeg at ny motivasjon er tilbake, endelig. Jeg og Holmer’n har planer om en planleggingstur faktisk. Om tre ukers tid så tar vi en helg sammen og legger planer for ihvertfall den kommende vinteren.

En annen motivasjonsfaktor, er at det blir kjøp av valp våren/sommeren 2019. Kennel er kontaktet og valget falt på rasen Eurasier. Jeg skal ikke utdype å gå så grundig innpå rasen. Det blir det rikelig anledning til den kommende tiden.

Jeg kommer nok til å bli ganske mye mer aktiv på Villmarkslivet.com i tiden som kommer, pga enkel oppdatering med ny mobilvennlig plattform. Så følg med. Nå er vi igang igjen!

 

 

10 thoughts on “Mitt aller første blogginnlegg

 1. Hei.. Det blir spennende å følge dere iny blogg! Har tenkt endel på dere og tapet av easy var trist.. Har selv følt tapet av en firbent tur kompis. Forstår at man da kan miste gløden.. Men hyggelig å høre at du har bestemt deg for en ny valp. Ser frem til å følge dere videre. Lykke til..!

 2. Hei
  .
  Det var kanon nyheter 🙂
  Alle kan vel ta en tur i kjeller`n bare enn kommer opp igjen 🙂 er så jævla kaldt i lengda der nede.
  Jeg er heldig og fikk en sånn kirurg til å reparere meg på ett verksted i Skien som heter Betanien Hospital. Anbefales. Så jeg har kommet meg igang igjen heldigvis.
  Ny leken valp blir helt sikker knall og vill gjøre susen, for du har unger nok enda el ? 🙂 🙂 det blir bra!!
  At Holmer`n er med, krydrer stemninga litt det. (bare han kommer til tia )
  Du må jo ha værdens beste poker tryne Robert, når du prater seriøst om fiske eller ett annet emne så kommer han med perle kommentarene sine. Jeg hadde jo ledd meg ihjel på tur med han, så jeg hadde jo ikke fått sett verken fugl eller fisk på turen.

  Gleder meg stort til film! !
  PS: trodde blogg bare var for kvinnfolk med store lepper jeg……..

  1. At jeg gaper over litt for mye innimellom og er litt stor i kjeften i perioder kan vel rettferdiggjøre grunnlaget for å starte Blogg 🙂
   Tusen takk for flott feedback som det heter på godt norsk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *