Gratis vanntette pakkposer

Jeg og flere med meg har blitt bitt av basillen og begynt å netthandle fra f.eks Kina. Så lenge summen holder seg under 350 kr kan du handle tollfritt. Jeg må kunne karakterisere meg selv som en samler av turutstyr. Jeg får nesten abstinenser om sporingsappen til Posten er blank og jeg ikke venter på noe nytt. Det trenger ikke være store eller dyre tingen, bare det er noe.

På fredag kom det tre pakker i postkassen. For tre uker siden bestilte jeg tre pakkposer på 8 liter på appen wish. For å si noen ord om denne appen, så er det et natthandelsamfunn med stort sett kinesiske nettbutikker, som selger alt mulig mellom himmel og jord. Her kom jeg over vanntette pakkposer, helt gratis, kun frakt på 15 kr pr pose. Ofte er tilbudene for gode til å være sanne. Bildene er flotte og fine å nesten ikke gjenkjennelige når pakken blir åpnet, men denne gangen var jeg heldig, derfor ville jeg dele dette med andre turglade og utstyrsglade lesere av bloggen.

Jeg bestilte pakkposer i tre forskjellige farger for å kunne pakke utstyr i fargekoder. Jeg blei overrasket over at kvaliteten ikke sto tilbake for andre pakkposer til 200 kr++. Jeg fylte den ene posen opp med klær, knepte den igjen og dynket den med vann i dusjen for å sjekke om den var vanntett. Overraskende nok så holdt den tett. Så gjenstår det å se hvor slitesterke dem er i lengden. Dem skal ihvertfall være med på neste tur og forhåpentligvis på turen etter der igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *