Forberedelser til tur

Diverse utstyr er plassert utover spisebordet, alle ledige stikk er opptatt til lading av diverse batterier og ladebanker. Kona mi ser på meg med litt annerledes øyne enn vanlig. Det nærmer seg tur.

Kona mi Marianne, ønsker meg alltid god tur og velkommen hjem, så det er ikke derfor blikket er mer anstrengt enn vanlig der det rettes mot spisebordet. Det er selvfølgelig pga mannen i huset har okkupert stua for å pakke tursekk og stua til tider ser ut som om jeg skal bli borte på en lengre ekspedisjon.

Det er viktig å velge rett utstyr til rett årstid, vær og formål sier nå jeg. Derfor drar jeg gjerne inn dobbelt så mye utstyr fra boden enn det som havner i tursekken. Litt av morroa med å dra på tur er forberedelser og planlegging.

Det er bare tirsdag, men det er viktig å starte pakkingen tidlig i tilfelle noe skulle være deffekt eller mangle. Idag er det å få pakket ferdig ladete batterier og gadgets, stativer og kamera, så får jeg og Holmer’n ta en prat om menyen på tur. Men det skriver jeg mer om i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *